Wednesday, June 10, 2009

EDISI BARU:memerlukan kritikan dan krutukan..

saya yang tiada kerja...


hurm, saya buat cadangan untuk membuat satu lencana untuk batch kita. tujuan lencana ni.. apa ek?.. hurm, ni untuk menunjukkan kita sokong group ni. bukan untuk menimbulkan semangat assobiyyah (kita-kita aje~). badge ni kita letak dekat blog masing-masing. Harapnya badge ini boleh di'link'kan pada blog ni. saya tak reti nak wat. mungkin cik azah tahu.. hehe.. hurm, tatau la kalau korang setuju ke tak. secara amnya, badge tu macam ni..,



perkataan amanianz tu sebenarnya nak buat macam banner tu. tapi saya tak jumpa pulak style tulisan macam tu di komputer saya. sebetulnya setiap rekaan saya tak ada makna tertentu, so saya tak tahu nak explain. hehe.. kalau korang ada cadangan yang lebih bernas untuk badge ni, comment la. Insyaallah, saya akan perbaiki.

**********PENAMBAHAN***********

saya mengubahnya setelah menerima beberapa pendapat yang bernas.terima kasih kepada yang sudi memberi pendapat. okey, yang ini saya sempat edit tadi. korang tengok lah mana yang ok dan perlu diperbaiki lagi. hehe..



7 comments:

Azah said...

comel.. tapi love sswai ke ek?
tkut bdak laki la x ske..
huhu...

me. said...

hehe..
ok2, nnt me ubh..
rasa2 bentuk bulat ok x?
simple n senang..
hahaha

Edward Hyde said...

bulat ok, xsuke 'love'. haha
knp I tu kaler laen?
just asking
bgs2

Azah said...

dh comel yg baru... kasi tambah effect kat font msti lg lawa..
hehe... rajin nye wani ni...

waniBadri said...

hadi : tu la.. wani pun xske 'love'. haha. i tu lain sebab tgk kat banner, i tu kaler lain. igt nak tone kaler tu same. tp malas plak nk tgk satu2. hahaha..

azah: ok2. nnt wani try ubh.. :). bukan rajin.. ni lah keje org tanam anggur. tak da keje, cari keje.. hehe

auz88 said...

best jgk kalu ade badge..kalu ade rezki kite buat yg btol2 nye..nti pkai mse prog ape2 ke..huhu

waniBadri said...

maaf.. badge ni lambat sket ek?..
ada urusan lg penting kene buat. nnt dah siap, wani postkan.. :)

Post a Comment